….

Over ons

Je onderneming loopt als een trein en daarom wil je graag een nieuwe bedrijfswagen aanschaffen.
Of je huidige bedrijfsauto is na trouwe dienstjaren inmiddels hard toe aan vervanging. Je hebt een mooie bedrijfswagen gevonden, doet een aanvraag voor een leasecontract en dan gaat het mis. Door een negatieve BKR-registratie krijg je geen goedkeuring van de bank voor de financiering. 

Negatieve BKR-registratie

De afgelopen jaren hebben wij gezien dat veel ondernemers niet verder kunnen groeien met hun bedrijf, omdat ze nog altijd de gevolgen ondervinden van (korte) betalingsproblemen uit het verleden. Door een moeilijke financiële periode hebben ze een negatieve BKR-registratie gekregen. Die codering krijg je bijvoorbeeld al als je even je telefoonabonnement niet meer kan betalen. Doordat de negatieve BKR-registratie vijf jaar blijft staan na het oplossen van de betalingsproblemen kun je al die tijd problemen ondervinden bij onder meer het afsluiten van een nieuw leasecontract.

Nieuwe bedrijfswagen

Wij willen ondernemers niet op basis van het verleden veroordelen. Door allerlei omstandigheden kun je even financiële problemen hebben gehad, maar het even niet kunnen betalen van bijvoorbeeld je telefoonabonnement mag natuurlijk geen reden zijn om jaren later geen leasecontract te krijgen voor een nieuwe bedrijfswagen.

Door onze ervaring in de leasebranche en de goede afspraken die we daardoor hebben kunnen maken met kredietverstrekkers, bieden wij ondernemers die last hebben van een negatieve BKR-registratie een oplossing. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

Ook kun je onze eigen voorraad bedrijfswagens bekijken, jouw ideale Renault Master kiezen en je naam, telefoonnummer en e-mailadres achterlaten om direct een offerte te krijgen.